BEYAZ KADİFE BLUZ

 


Bu modelden sıkılmaya başladım. Giymekten değil, bloga eklemekten. Buna benzer biçok şey dikmiş gibi hissediyorum. Umarım sıkmamışımdır sizi...:)

Bu arada resimde çok geniş çıkmışım moralim bozuldu yaa.. Biraz dikkat edeyim yediklerime..

Sevgileer :))
Posted by Picasa

6 yorum:

ANTİGONE dedi ki...

çok şık olmuş, güle güle giy canım. bu arada kemerine de bayıldım. bence bu modelden vazgeçme, her kumaşla farklı bir havası oluyor. boyuyla falan oynarsın ;D

Modavesaire dedi ki...

sağol canm . walla içimi mi biliosun sen ??
elbisesini de yaptım ama şu an yıkandı, ıslak. bi düğünde giymeyi düşünüyorum. ama kararsızım. onu da bi ara ekleyeceğim.

Unknown dedi ki...

Bence çok şık olmuş Burcu,kemerle bir bütünlük sözkonusu..Hatta perde bile uyumlu bu kadar olur yani :) Ayrıca hiç de geniş filan değilsin gayet iyisin,sen böyle diyosan benim açlık grevine başlamam lazım :) rejim bile değil,direk grev diyorum anla yani o kadar :)
Kumaşlar farklı olunca modelin aynı olması farkedilmiyor bile..Cici pazarlar,selamlar..

.ankara düşleri. dedi ki...

burcucum ben bu modele bayılıyorum. dikmesi kolay duruşu da çok şık oluyor.
bu modelden elbise de diktim.
kimine pile koyuyorum kimini düz kesim hepsi süper oluyor.
seninki de çok şık güle güle kullan.

Sezsel by Sezgi dedi ki...

AAYYY bu kesim benim asla vazgeçmediğim, çok sık kullandığım bir kesimdir:D yarasa kol :D

bende kıyafetlerimde çok fazla kullanıyorum ve zararlıda çıkmıyorum.Zaten Zara ,Koton,İpekyol gibi yerlerde bu kesimlerden vazgeçmiyorum.Aynı kesimden elbiselr tunikler, triko kumaştan hırkalar dikebilirisn..
kolay gelsin

Nuran dedi ki...

Merhaba. Ben nuran.Bir kamu kurumunda çalışıyorum. Tesadüfen bloğunuza rastladım. Çok sevindim. Hemen yorum yazmak istedim. Benim duygularıma tercüman oldunuz. Boş zamanlarımda bende yeni yeni birşeyler öğrenerek yapmaya çalışıyorum . Yaptığım çalışmaları bloğuma taşıdım. Size kolay gelsin.